Me ollaan Adelaiden reissun jälkeen päästy taas takaisin "arkirytmiin". Vaikeata oli kyllä palata taas töihin, kun oli muutaman päivän reissaillu ja nauttinu uusien paikkojen tutkimisesta. Mutta autonoston jälkeen budjetti näyttää siltä, että töitä on tehtävä, jotta pystytään se roadtrippi tekemään. Töissä on ollu viime aikoina ihan mukavaa. Ollaan nyt joka päivä työskennelty aamupäivä vajassa. Jotenkin tosi kivaa päästä tekemään monipuolisemmin hommia, alkaa se rypäleiden poimiminen muuten pidemmän päälle tylsistyttää aika kovasti. Jarkosta on tehty nyt sitten lastauskuski, joten se pääosin ajelee traktorilla ja nostelee laatikoita. Lucky one, kelpais mullekin traktorilla huristelu, mutta on se kyllä ruumillisesti aika rankkaa nostella monta tuhatta kiloa rypäleitä päivässä.
Linjaston päässä näkyy valoa...
Kiristää, Kiristää
Kansien kasaamista isoimmalla niittikoneella mitä on ikinä nähty
Fijille terveisiä, ilmoittauduttiin vapaaehtoisiksi viemään kuljetus perille asti
Jarkon vastuualuetta, lavan kasaamista
Voihan rypäle
Mitä tähän voi muuta sanoa
Kuuteen kuukauteen oli ensimmäinen kunnon sade, lopetettiin päivä vähän aiemmin.
Ärsyttää kyllä välillä, että on "miesten" ja "naisten" ammatit. Ja täällä sen varsinkin huomaa, kun joihinkin hommiin ei haluta kun vaan tyttöjä ja osaan poikia. Musta on ollu aina kiva tehdä myös miesten juttuja. Mielummin mä teen ruumillisesti jotain rankkaa kun nyplään pitsiä. Töihin on otettu nyt myös vähän uutta verta. Perjantaina oli haastattelu, jonka perusteella saatiin kaksi suomalais vahvistusta lisää. :) Aivan huippua! Ei olla kovin moneen suomalaiseen tällä reissulla törmätty, mutta vaihteeksi kiva puhua suomea muidenkin kanssa. Harmiksi vaan meidän salakieli ei olekaan enää niin salainen, pitää vähän ruveta miettiään mitä suustaan päästää.
Hostellilla meillä on tällä hetkellä menossa 4 tähden illallinen. Kokkaillaan siis joka päivä jonkun maan perinneruokia. Eilen oli luvassa ranskalaista ruokaa, pestokeittoa ja "garbatsovia" (Soupe au Pistou et Carpaccio au Parmesan). Tänään on luvassa japanilais-korealaista ruokaa ja huomenna sitten suomalaista ruokaa. Ollaan vähän miettitty, että tehtäisiin karjalanpiirakoita ja munavoita, karjalanpaistia ja jälkkäriksi pannaria. Mutta katsotaan miten käy, että löydetäänkö kaikki ainekset kaupasta... :P
Carpaccio au Parmesan
Vietettiin vähän Robertin ja Yukin läksiäisiä <3
Kakkua kaikille :)
Niin ja sanottakoon vielä se, että Harvest Trail Lodge panimokokeilu numero kaksi on jo menossa. Samy, Thomas ja Jarkko siis tekee omaa olutta tällä hetkellä. Ensimmäinen kokeilu ei mennyt ihan niin putkeen. Thomas unohti päästää paineet ulos ja puolet oluesta räjähti pitkin seiniä, mutta 10 litraa jäi kuitenkin talteen.. ja ihan hyvää olutta on. :)
Keittiön nurkassa pönttö käy kuumana..
Voi kun näyttää ja kuulostaa kivalta! :D Ja omomom ku teillä on hyvää ruokaa siellä tarjolla!
VastaaPoista